Remember me?

Kreiranje widgeta

Ukoliko želite da napravite potpuno podesiv widget koji možete postaviti na bilo koju web stranicu i koji predstavlja tabelarni prikaz vaših kapaciteta u željenom objektu za koji pravite widget. Svi posetioci stranice na kojoj postavite widget mogu da kreiraju upit za željeni termin koji vaš agent dalje obrađuje u potencijalnu rezervaciju ili ugovor.

 • Na glavnom meniju izaberite ikonicu "Podešavanja" zatim tab "Dodaci" i u desnom uglu kliknite na plavo dugme "Dodaj dodatak".
 • Otvoriće vam se novi prozor u kojem možete da podešavate izgled vašeg widgeta. Prvo izaberite koji tip widgeta želite, "Hotel", "Čaršav" ili "Pretraga".
  Hotel widget predstavlja objekat koji ste izabrali i prikazuje sve kapacitete unutar tog objekta.
  Čaršav widget vam omogućuje da izaberete grad ili regiju i prikazuje sve hotele i njihove kapacitete unutar izabranog grada ili regije.
  Pretraga widget omogućuje da korisnik postavi kriterijume i pretraži sve vaše kapacitete i pronađe one koji odgovaraju zadatim kriterijumima.
 • Prilikom kreiranja bilo kojeg widgeta možete uneti web adresu agencije i ime agencije koje će se nalaziti van widgeta i backlinkovati ka unetoj web adresi vaše agencije.
 • Za svaki Hotel widget možete izabrati da li da se elementi prikazju horizontalno, vertikalno ili da samo prikazjuju tabelu sa terminima bez bilo kakvih dodatnih informacija.
 • Prilikom određivanja izgleda widgeta postoje već nekoliko predefinisinah izgleda koje možete izabrati i na taj način prilagoditi izgled bez bilo kakvih dodatnih podešavanja.
  Ukoliko želite da dodatno promenite izgled widgeta postoje dve opcije, "Basic" koja vam omogućuje da promenite samo neke od osnovnih stavki izgleda widgeta i "Advanced" koja vam omogućuje da promenite svaku karakteristiku widgeta.
 • Sve promene koje izvršite vam se automatski prikazuju sa desne strane na pregledu dodatka.
 • Nakon što podesite željeni izgled widgeta klikom na dugme "Potvrdi" sačuvajte sve izmene, i widget koji ste kreirali će se pojaviti u tabeli lista widgeta i klikom na dugme "Preuzmite kod" kopirajte kod koji kopirajte na stranicu sajta gde želite da se widget prikazuje i sve je spremno da klijenti mogu sami da kreiraju upite direktno sa web sajta.

Comments are closed.