Remember me?

Organizatori putovanja

 Easy Travel Manager vam omogućuje:

 

 • Povećana, olakšana i ubrzana prodaja
  Easy Travel Manager (ETM) je osmišljen kao alat za povećanje prodaje i efikasnog internet marketinga Vaše ponude smeštajnih kapaciteta. ETM omogućava da Vaš web sajt, koji je idealan alat za prezentaciju, postane efikasan alat za prodaju i povećanje konverzije postojećih posetilaca u klijente. Korišćenjem sistema dobijate trenutni pristup mreži posredničkih turističkih agencija, tj. stotinama subagenata i internet marketera koji mogu odmah, direktno preko našeg web servisa, prodavati Vaše ponude bez potrebe da za svaku prodaju kontaktiraju Vas kao organizatora putovanja čime se ostvaruje znatna ušteda vašeg vremena.
  Ovo je jedini softver koji omogućava tabelarni (semaforski) prikaz svih raspoloživih kapaciteta što olakšava agentu prodaje da potencijalnom klijentu ponudi raspoložive kapacitete.
 • Pristup affiliate marketing mreži
  Pristupom ETM servisu dobijate trenutni pristup mreži affiliate marketera koji će promovisati Vašu agenciju i Vaše ponude, a možete ih plaćati tek po realizaciji konkretnog aranžmana.
  Preko web marketera Vaš widget sa Vašom ponudom i cenovnicima postavlja se na stotine sajtova sa kojih klijent može direktno da kreira upit za rezervacije ili napravi predrezervaciju. Vi direktno vršite prodaju aranžmana preko prodajnog widgeta koji možete postaviti, osim na svom sajtu, i na druge web sajtove.
  Istaknuti cenovnici se prikazuju u realnom vremenu tako da klijenti i subagenti mogu da vide trenutno stanje raspoloživih kapaciteta. Vaša ponuda, bilo sa grupnim kapacitetima ili pojedinačnim smeštajnim objektima, može se naći na neograničenom broju sajtova. Ovo je potpuno novi model marketinga na našem tržištu koji u svetu već godinama funkcioniše, napravljen specijalno za turističku industriju i prelaskom na njega nećete više imati potrebu za plaćanjem neefikasnih banera. Takođe, Vaš budžet za internet reklamu će se drastično smanjiti.
 • Kompletno vođenje agencije
  ETM je kompletno rešenje za vođenje turističke agencije. Svi procesi rada su automatizovani što omogućava efikasnije upravljanje dokumentima i smanjenu mogućnost grešaka.
  Uvidom u trenutno realno stanje smeštajnih kapaciteta se onemogućava overbooking.
  Servis omogućava lako kreiranje i upravljanje aranžmanоm direktno sa „semafora”, praćenje finansija, izveštaje o poslovanju, prikaz statistike prodaje za odabrani vremenski period i za odabrane smeštajne kapacitete, uvid u dugovanja klijenata i subagenata, kao i automatsko generisanje roomig lista, lista za prevoz i svih propratnih dokumenata.
 • Web based servis
  ETM je potpuno web orijentisan, dostupan 24/7, bez instalacije − sve što je potrebno su računar i internet konekcija. Sistem je obezbeđen, sigurnost i privatnost podataka su zagarantovani, kao i efikasna tehnička podrška. Ovo Vam omogućava poslovanje bez zastoja i uklanjanje problema bez čekanja izlaska tehničke podrške na teren. U trenutku pristupa obezbeđena je besplatna obuka i incijalni unos vaših podataka.
  Način plaćanja korišćenja servisa - mesečna naknada.

 

Pogledajte detaljno sve pogodnosti servisa: