Remember me?

O nama

service4 

Easy travel manager je inovativno , kompletno softversko rešenje za turističke agencije nastalo dugogodišnjim radom i istraživanjem softverskog tima Prognosis.

Prognosis je kompanija sa sedištem u Novom Sadu i osnovana je 2011. godine. Naš tim je apsolutno posvećen izgradnji naprednog korisničkog softvera fokusirani na korisnost i upotrebljivost, gde je procedura prelaska na korišćenje aplikacije intuitivna. Sarađujemo i pravimo softver za strane klijente i posedujemo bogato iskustvo u mobilnim i web tehnologijama. Tim čine stručnjaci u domenu softverskog inženjerstva i razvoja softvera, upoznati sa turističkim pojmovima, problemima i zahtevima, spremni da ceo proces u turizmu učine što lakšim i automatizovanijim.

Nakon nekoliko projekata uslužnog softvera uvideli smo potrebu domaćeg tržišta i nedostatka adekvatnih rešenja što za posledicu ima neefikasnost u radu i evidentne propuste u poslovnim procesima kompanija. Naša misija je da eliminišemo pomenute probleme i da u jednoj dugoročnoj saradnji kontinualno podižemo kvalitet usluga i profitabilnost naših klijenata.