Remember me?

Česta pitanja

Q?

Zbog čega treba da preneste vaše poslovanje na web?

A.

Statistike pokazuju da sve više korisnika preferira da se informiše na internetu, čak i da rezerviše aranžmane putem interneta. Trend u turističkoj industriji je prelazak na elektronsku rezervaciju. ETM vam to sve omogućuje veoma jednostavno.

Q?

Šta je Easy Travel Manager?

A.

Easy Travel Manager je složeni softverski servis, veoma jednostavan za korišćenje, namenjen turističkim agencijama radi olakšavanja celokupnog poslovanja. Easy Travel Manager se isporučuje kao SaaS (Software as a Service) usluga i kao takav dostupan je sa bilo kog mesta, preko računara i interneta. Pomoću ovog servisa ulazite u mrežu turističkih agencija i web marketera, povezaćete se sa svim agencijama, vaše ponude će biti potpune za web promovisanje, prodaja svojih aranžmana i aranžmana drugih agencija uz pomoć servisa je veoma jednostavna, tačna i pregledna.

Q?

Kome je namenjen Easy Travel Manager?

A.

Easy Travel Manager je pre svega namenjen organizatorima turističkih putovanja koji uzimaju hotele i vile u fiksni zakup, kao i subagentima koji nemaju sopstvene turističke kapacitete već prodaju aranžmane drugih agencija i web marketerima koji  mogu veoma lako da oglašavaju turističke ponude na svojim portalima.

Q?

Kako se naplaćuje korišćenje Easy Travel Manager servisa?

A.

Za korisnike našeg servisa koji ga koriste kao subagenti ili marketeri korišćenje je potpuno besplatno.
Za organizatore putovanja koji pristupe korišćenju našeg servisa prva 3 meseca korišćenje svih usluga je besplatno a nakon toga ukoliko i dalje želite da nastavite sa korišćenjem servisa, sve opcije vođenja agencije i prodaje svojih aranžmana ostaju besplatne, dakle nema mesečnog naplaćivanja korišćenja, jedino se naplaćuje procenat od vaših aranžmana koji su prodali subagenti i marketeri preko našeg servisa.

Q?

Koji su koraci prijave na korišćenje servisa?

A.

Klikom na link "Become agent" pošaljite zahtev  za pristup servisu, popunite sve informacije i naš tim će vas uskoro kontaktirati.

Q?

Da li su podaci agencije bezbedni?

A.

Podaci svih agencija su potpuno sigurni i zaštićeni i mi garantujemo za njihovu sigurnost. Svakodnevno se podaci arhiviraju, čuvaju i prave rezervne kopije. Takođe svi vaši podaci u bazi su kriptovani i privatnost podataka je zagarantovana.

Q?

Da li svi u sistemu mogu da vide kapacitete moje agencije?

A.

ETM vam omogućuje da sami izaberete koje kapacitete, koje vile želite da delite sa drugim agencijama, i na koji način, ukoliko im omogućite oni neće imati uvid u detalje informacije već samo one informacije koje su im dovoljne da bi kreirali aranžman. Svakoj agenciji možete odrediti koje kapacitete će biti u mogućnosti da vidi.

Q?

Na koji način mogu da odjavim svoju agenciju sa servisa?

A.

Ukoliko želite da povučete vašu agenciju iz našeg sistema dovoljno je da nas kontaktirate sa zahtevom i agencija će biti uklonjena, svi podaci i ugovori kreirani do tog trenutka ostaju sačuvani.

Q?

Da li posedujete tehničku podršku za korišćenje ETM servisa?

A.

Obezbedili smo Vam više tipova tehničke podrške: telefonska podrška, online podrška preko daljinske kontrole računara. Telefonska podrša Vam je omogućena svakim radnim danom od 09-15h.

Q?

Šta nam je potrebno od računarske opreme za korišćenje ETS servisa?

A.

Za korišćenje našeg servisa Vam je potreban samo računar, chrome browser i internet konekcija.

Q?

Da li je moguće dodati neke specijalne zahteve za servis?

A.

Nama je u cilju da Vama olakšamo i povećamo prodaju, tako da sve zahteve za dodatne opcije, koje ETM servis trenutno ne sadrži, možete slobodno slati. Naš razvojni tim će sve zahteve u kratkom roku razmotriti i implementirati u novu verziju programa.