Remember me?

Politika privatnosti

Politika privatnosti

Easy Travel Manager čuva privatnost svih posetilaca svojih internet sajtova  i štiti lične podatke posetilaca internet sajta. Molimo vas da pažljivo pročitate Politiku privatnosti koja sledi kako biste razumeli kako koristimo i štitimo informacije koje nam pružate.

Prikupljanje podataka i njihovo korišćenje?

  • Prilikom registracije na Easy Travel Manager web sajtu, prikupljaju se neke osnovne informacije: ime i prezime, naziv turističke agencije, e-mail adresa i telefon. Ove informacije se koriste za interne potrebe - za kreiranje naloga za korišćenje Easy Travel Manager web servisa, identifikaciju korisnika, kontakt i istraživanja radi unapređenja naše usluge.
  • Pružanje proizvoda i usluga: možemo da koristimo vaše lične podatke da bismo vam pružili naše proizvode i usluge, obradili vaše zahteve ili na drugi način ispunili ugovor izmedu vas i naše kompanije, da bismo osigurali funkcionalnost i bezbednost naših proizvoda i usluga, da bismo vas identifikovali, kao i sprečili ili istražili prevaru i druge zloupotrebe.
  • Za neke usluge je potreban nalog kako biste mogli da upravljate sadržajem i preferencama.
  • Možemo da koristimo vaše lične podatke kako bismo razvili naše proizvode, usluge, korisničku službu, prodaju i marketing i upravljali njima.
  • Komunikacija sa vama: možemo da koristimo vaše lične podatke za komunikaciju sa vama, npr. da bismo vas obavestili da su se naše usluge promenile ili vam slali važna upozorenja i druga slična obaveštenja u vezi sa našim proizvodima i/ili uslugama i da bismo vas kontaktirali u svrhu brige o korisnicima.
  • Možemo da vas kontaktiramo da bismo vas obavestili o novim proizvodima, uslugama ili promocijama koje možda nudimo i da bismo sproveli istraživanje tržišta kada imamo vaš pristanak ili je to na drugi način odobreno. Možemo da koristimo lične podatke da bismo personalizovali ponudu i ponudili vam usluge koje su relevantnije za vas, na primer da bismo dali preporuke i prikazali prilagođen sadržaj i oglase u našim uslugama.

Smeštaj podataka

  • Za rad Easy Travel Manager web servisa koriste se usluge hostinga trećeg lica, koje obezbeđuju odgovarajući hardver i softver koji je neophodan za rad aplikacije.
  • Sav kod servisa, struktura baze podataka i svi uslovi korišćenja servisa pripadaju nama, dok turističke agencije poseduju sva prava na podatke koje su uneli u servis (naša je infrastruktura a podaci su Vaši).
  • Svi podaci turističkih agencija čuvaju se kao stroga poslovna tajna i nisu dostupni nikom osim samoj agenciji. Ne postoji poseban korisnički nalog kojim bismo mi mogli pristupiti verziji aplikacije koju turistička agencija poseduje!

Šta su kolačići (eng. cookies)?

  • Kolačić je deo podatka koji se čuva na kompjuteru korisnika i koji je povezan sa informacijama u vezi sa korisnikom. Možemo da koristimo kolačiće za identifikaciju sesije ili stalne kolačiće. Kolačići za identifikaciju sesije se završavaju i brišu kada zatvorite pregledač ili se odjavite. Stalni kolačići predstavljaju mali tekstualni fajl koji se duže vreme nalazi na hard disku vašeg kompjutera. Pomoć (eng. Help) vašeg pregledača sadrži informacije i uputstva za uklanjanje stalnih kolačića. Kolačići za identifikaciju sesije mogu biti korišćeni od strane Easy Travel Manager-a u cilju praćenja korisničkih podešavanja prilikom posete korisnika našim web sajtovima. Oni se takođe mogu koristiti za smanjenje vremena potrebnog za učitavanje i serverskog opterećenja. Stalni kolačići mogu biti korišćeni od strane Easy Travel Manager-a da, na primer, čuvaju informaciju da li želite da zapamtite vašu lozinku ili ne, kao i druge slične informacije. Mi ne povezujemo informacije koje čuvamo u kolačićima sa bilo kakvim ličnim informacijama koje ste uneli dok ste bili na našem sajtu.