Remember me?

Affiliate marketing mreža

Pristupom našoj turističkoj mreži vaše ponude postaju dostupne web marketerima koji će promovisati vaše ponude na svojim sajtovima a naplaćivati po učinku.

Ovaj vid promocije ima višestruke prednosti, jer uz pomoć našeg sistema widgeta omogućen je online booking, direktne rezervacije sa widgeta i to direktno od strane klijenta, marketerima se plaća unapred dogovorni procenat i to samo po kreiranom aranžmanu.

Zašto plaćati banere, koji postaju sve neefikasniji, plaćate ih unapred, nemate povratnu informaciju o broju pregleda niti koliko je baner doprineo konkretnoj prodaju aranžmana, kada sa widgetima dobijate sve što ima i baner i mnogo mnogo više.

SEO

Svesni smo da je marketnig jedan od ključnih aspekata za turističku industriju i da turističke agencije ulažu velika sredstva u online marketing. Tipičan slučaj je da se neiskusna turistička agencija u strategiji online  marketinga odluči za neku od pay per click (npr. "Google AdWords") kampanja, koje nisu optimalan način online marketinga za turističku agenciju.

Uz reklamiranje preko sistema widgeta ETM servisa ne samo da ćete dobiti reklamu, direktne rezervacije i prikaz trenutne ponude već i hiljade backlinkova ka vašem sajtu i time drastično popraviti svoj organic SEO rejting.

Jednostavnost mreže

Vaše turističke ponude se mogu vrlo lako i jednostavno promovisati i postaviti na različite web portale. Easy Travel Manager servis omogućuje spajanje turističkih agencija i web marketera, obezbeđujući svima da međusobno odlučuju koje ponude da se reklamiraju i ko da ih reklamira.
Prilikom dozvole nekom od marketera da promoviše vaše ponude vi unapred dogovarate i definišete procenat koji marketer zadržava i to samo od kreiranog aranžmana sa portala marketera.
Prilikom kreiranja rezervacije preko widgeta direktno od strane korisnika vama se prosleđuje upit koji dalje vaši zaposleni moraju da obrade u rezervaciju i dalje u aranžman, na ovaj način ne može doći do lažnih rezervacija.

Kreiranje widgeta

Postoji nekoliko vrsta widgeta:

Semafor widget - industrijski standard, opšte prihvaćen način prikazivanja zauzetosti kapaciteta, praktičan i za krajnjeg korisnika, jer mu omogućava da na jednom mestu ima uvid slobodnih mesta u više soba, vila, gradova, država.

semafor widget

 

Hotel widget - prikaz željenog smeštajnog objekta u realnom vremenu, sa svim ponudama unutar tog objekta.

Widget

 

Search widget - omogućuje posetiocu portala da sam definiše kriterijume pretrage.

Ukoliko zadati smeštajni objekat nije dostupan u određenom vremenskom periodu sistem će ponuditi slične dostupne objekte u željenom vremenskom periodu, sličnog cenovnog ranga i geografskog položaja i na taj način pokušati da maksimizuje prodaju.

Detaljna statistika

Omogućena je detaljna statistika svakog widgeta tako da u svakom trenutku možete videti koliko su odredjene ponude popularne, hoteli, ili koliko su uspešni određeni sajtovi i marketeri.

Statistika hotela

Statistika subagenata

Statistika za period

Statistika widgeta


Comments are closed.